Neprůstřelná káva je nejnovější trend v hubnutí. Zažene hlad a urychlí spalování tuků

Lidé jí říkají „neprůstřelná káva“, ale jedná se prakticky o kávu s přidáním másla a kokosového oleje. Tato kombinace je velmi zvláštní a většina z nás si nedokáže představit, že místo snídaně bude konzumovat něco podobného. Podle jednoho multimilionáře se ale jedná o úžasnou metodu, jak se zbavit přebytečných kilogramů a zlepšit své zdraví. Proč byste tento nápoj měli pít?

Dietní trend letošního roku

Neprůstřelná káva se přes noc stala obrovským hitem na internetu a lidé podle ní začali hubnout. Díky tomuto úspěchu se její autor rozhodl, že by ji měli lidé konzumovat místo snídaně, což vyvolalo hodně kontroverzí mezi odborníky na výživu, kteří s ním nesouhlasí. Kdo s tímto jedinečným nápojem ve skutečnosti přišel?

Doporučený článek:  Hotové jídlo ve sklenici je ideální na výlet i do práce. Nachystat můžete celé menu

Jednalo se o bloggera a multimilionáře Davea Aspreye, který měl šanci v Tibetu ochutnat tradiční tibetský čaj s jačím máslem a mlékem. Rozhodl se recept trochu upravit podle svého a zveřejnit ho, aby ho mohli ochutnat i další lidé a těžit z jeho pozitivních vlastností. Podle Aspreye díky této metodě lze výrazně zhubnout, protože tuky v kávě zvýší pocit plnosti a nebudete mít během dopoledne tolik hlad.

Zdroj obrázku: Freepik

Jak kávu připravit?

Je to velmi jednoduché. Potřebovat budete jen kávu, kterou obvykle pijete. Přidejte do ní 1–‍2 lžíce nesoleného másla (nejlépe kravského) a 1–2 lžíce kokosového oleje. Přidat můžete také své oblíbené koření, například skořici nebo kardamom. Díky tomu bude káva chutnat ještě lépe a obě zmíněná koření mají mnoho cenných složek, které zlepší vaše zdraví.

Doporučený článek:  Triky, jak zbavit kuře kůže a šlach jednoduchou metodou

Proč byste ji měli pít?

Ano, podle objevitele tohoto nápoje vám pomůže zhubnout. Základním pozitivem je, že si díky němu dodáte velkého množství energie hned ráno po probuzení a zaženete hlad. Navíc by měl také zlepšit koncentraci a urychlit proces spalování tuků. Nic z toho není vědecky podložené, ale můžete to vyzkoušet na vlastní kůži.

Zdroj: https://www.medicalnewstoday.com/articles/323253
.

Doporučené články